img_8438

Werkwijze BSR Het Gooi

Stap 1: Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor Body Stress Release door telefonisch contact met mij op te nemen. Hierna zal ik je per e-mail een link toesturen waarmee je jouw persoonlijke gegevens kunt doorgeven en akkoord kunt gaan met de privacyverklaring van Body Stress Release Het Gooi.

Een afspraak inplannen >>

Stap 2: De intake & eerste behandeling (1 uur)

De intake vindt plaats op de eerste dag van de reeks behandelingen. Tijdens dit gesprek brengen we je klachten, gezondheid en medische voorgeschiedenis in kaart. Direct na de intake starten we de eerste behandeling, ook wel release genoemd. Je ligt hierbij op een comfortabele behandelbank en mag je kleding en schoenen gewoon aanhouden.

Stap 3: Vervolgafspraken (45 minuten per afspraak)

Spanning wordt laag voor laag opgebouwd en zal dus ook laag voor laag loslaten. Body Stress Release is dan ook een proces en geen eenmalige behandeling. Ik maak daarom altijd 3 afspraken met je: op dag 1, 4 en 11.

Hoeveel sessies je hierna nog nodig hebt, bepalen we op basis van de behoefte van jou en jouw lichaam. De één houdt meer spanning vast dan de ander en ook reageert elk lichaam op eigen wijze en tempo op de release.

Belangrijk om te weten

Body Stress Release ondersteunt het natuurlijk, zelfhelend vermogen van het lichaam. De gebruikte technieken helpen het lichaam om vastgezette spierspanning los te laten, om een zo optimaal mogelijke staat van gezondheid te bereiken.

Body Stress Release is geen alternatief voor de reguliere geneeskunde, maar wordt complementair toegepast. Het is dan ook niet bedoeld om diagnoses te stellen of aandoeningen en ziektes te behandelen. Alle Body Stress Release-practitioners spreken daarom ook niet van patiënten, maar van cliënten. Wij zijn geen genezers, maar ondersteunen het lichaam om spanning los te laten.

Body Stress Release wordt alleen uitgeoefend door gediplomeerde Body Stress Release practitioners. Wij zijn verantwoordelijk voor het zorgvuldig uitoefenen van de techniek. Bij jou ligt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen gezondheid. Daarin denken wij natuurlijk graag met je mee. Een gezonde leefstijl is namelijk een belangrijke voorwaarde om Body Stress te voorkomen!

Bjorn van der Ree - Body Stress Release Het Gooi

De behandelaar

Aangenaam, ik ben Björn! Sinds 2017 kun je in mijn praktijk in Naarden terecht voor Body Stress Release. Met ruim 16 jaar ervaring en mijn achtergrond in de fysiotherapie en revalidatiewereld help ik je graag om de balans tussen een fysieke en mentale gezondheid weer terug te vinden.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..