20201010_171710

Wat is Body Stress Release?

Body Stress Release is een gezondheidstechniek om spierspanning en lichamelijke en stressgerelateerde klachten te verminderen. Doordat Body Stress Release een effectieve, maar milde methode is, is het geschikt voor jong én oud.

Heb jij bijvoorbeeld last van..

.. pijn en stijfheid in je rug?
.. een slepende sportblessure?
.. brandend maagzuur?
.. RSI-klachten?
.. of hoofdpijn?

Vervelend! Zeker als je ondanks een bezoek aan een arts maar niet van je klachten afkomt. Het kan in dat geval helpen om op een andere manier naar de oorzaak van je klachten te kijken. Met Body Stress Release!

Lichamelijke of emotionele overbelasting kan namelijk leiden tot een aanhoudende spierspanning, ofwel: Body Stress. Deze spierspanning sla je op in je lijf en kan de oorzaak zijn van verschillende pijn- en vermoeidheidsklachten. Door deze spanning met Body Stress Release te behandelen, krijg jij je lichaam weer terug en zit je – letterlijk en figuurlijk – weer beter in je vel.

Klachten in het lichaam - BSR

De voordelen van BSR

  • Milde techniek die helpt ontspannen

  • Effectief bij acute en chronische klachten

  • Klachtenvrij? BSR is ideaal om het lichaam te onderhouden

  • Geschikt voor iedereen van 0 tot 100 jaar

  • Uitgevoerd door gediplomeerd practitioner

Hoe werkt Body Stress Release?

Tijdens de Body Stress Release-behandeling wordt de vastzittende spierspanning behandeld. Je ligt hierbij op een speciale behandeltafel, terwijl ik met milde druktechnieken de spanningspunten in je lichaam lokaliseer. Vervolgens oefen ik milde impulsen via mijn handen en vingers uit, wat je lichaam stimuleert om opgebouwde spanning los te laten. Na de behandeling zullen je klachten verbeteren en vaak uiteindelijk zelfs verdwijnen.

De focus van de behandeling ligt dus echt op het verminderen van de spierspanning. Heb je naast de BSR-behandeling behoefte aan andere vormen van hulpverlening? Dan is een doorverwijzing mogelijk.

Voor wie is Body Stress Release?

Van (huil)baby’s tot ouderen: iedereen kan met Body Stress Release behandeld worden om van vastzittende spierspanning en de bijkomende klachten af te komen. Ook als je klachtenvrij bent is behandeling met Body Stress Release mogelijk. Zo onderhoud je je lichaam en geniet je van een stressvrij lijf.

Bjorn van der Ree - Body Stress Release Het Gooi

De behandelaar

Aangenaam, ik ben Björn! Sinds 2017 kun je in mijn praktijk in Naarden terecht voor Body Stress Release. Met ruim 16 jaar ervaring en mijn achtergrond in de fysiotherapie en revalidatiewereld help ik je graag om de balans tussen een fysieke en mentale gezondheid weer terug te vinden.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..